loading...
►دانلودکامل◄,مرجع دانلود,بازی,فیلم ايراني,سریال اخبار جدید
تبلیغات




دستبند چرم طرح Montblanc، چرم منعطف و با کیفیت. هماهنگی با لباس های مجلسی و اسپرت. بهترین هدیه برای آنکه دوست می دارید. طراحی فوق العاده شيک و جديد ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 39000 تومان

آخرین ارسال های انجمن
admin بازدید : 802 چهارشنبه 28 خرداد 1393 نظرات (0)

 

تو این هوایه گرم تابستانی بستنی خیلی میچسبه اگه قبول دارید به ادامه مطلب بروید تا طرز تهیه یه بستنی سنتی رو یادتون بدم

مواد لازم برای آشپزی

 برای یک و نیم کیلو بستنی:
شیر /یک لیتر
شکر/۳۰۰ گرم
ثعلب /۲ قاشق چایخوری
محلول زعفران/۲ قاشق سوپخوری(برای زرد رنگ شدن بستنی اگه نزنید بستنیتون سفید میمونه )
گلاب مرغوب/ ۴ قاشق سوپخوری(برای خوش بوکردن بستنی )
پودر هل سفید/ یک قاشق چایخوری
خامه ی صبحانه/۱۰۰ گرم
پسته/ ۱۰۰ گرم، خرد شده

طرز تهیه :
شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. سپس آن را روی حرارت برداشته، وقتی شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یک دست شود. بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید. سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را ۴ بار تکرار کنید. روش دیگر این است که مایه ی بستی را در دستگاه بستی ساز بریزید و در آخر پسته ی خرد شده را به بستنی بیف زایید.

خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت ۱تا۲ میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستی آماده بریزید. بستی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.

نکته :
۱- این دستور دارای ۲۵۳۱ کیلوکالری انرژی، ۳۵۷گرم کربوهیدرات، ۵۵ گرم پروتئین و ۹۷ گرم چربی می باشد.
۲- اگر خامه چرب باشد منجمد نمی شود پس اگر خامه ی شما چرب بود کمی شیر به آن اضافه کرده و بعد در سینی فر آن را پخش کنید.(خامه ی خشک مناسب این کار است)
۳- ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و کشدار شود.
۴- اگر شکر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی بندد.
۵- هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی کشدارتر می شود.(البته نه بیشتر از حد مجاز)
۶- بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود.
۷- اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر کمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملاً بسته شود.

 

 

 

 

 

 

 

برنامه کاربردي آموزش  طرز تهيه بستني سنتي,دانلود برنامه آموزش  طرز تهيه بستني سنتي,برنامه توپ آموزش  طرز تهيه بستني سنتي,برنامه کاربردي ويندوز آموزش  طرز تهيه بستني سنتي,برنامه خوب آموزش  طرز تهيه بستني سنتي,برنامه بهينه سازي  آموزش  طرز تهيه بستني سنتي, برنامه پشتيبان گيري آموزش  طرز تهيه بستني سنتي,برنامه جديد آموزش  طرز تهيه بستني سنتي,برنامه بهينه سازي به نام آموزش  طرز تهيه بستني سنتي,دانلود نرم افزار دکستاب آموزش  طرز تهيه بستني سنتي,دانلود نرم افزار جديد آموزش  طرز تهيه بستني سنتي,دانلود نرم افزار قديمي آموزش  طرز تهيه بستني سنتي,

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    سرعت لود قالب؟
    تبادل لینک


    آمار سایت
  • کل مطالب : 616
  • کل نظرات : 246
  • افراد آنلاین : 25
  • تعداد اعضا : 2377
  • آی پی امروز : 267
  • آی پی دیروز : 194
  • بازدید امروز : 2,508
  • باردید دیروز : 873
  • گوگل امروز : 20
  • گوگل دیروز : 10
  • بازدید هفته : 17,243
  • بازدید ماه : 39,954
  • بازدید سال : 261,480
  • بازدید کلی : 3,230,285
  • نرم افزار های کاربردی









    آمارگیر وبگذر